PRODEJ RODINNÉHO DOMU 5+1 PRASKOLESY okr. Beroun

Praskolesy, Beroun

Rodinný dům, konstrukce: Cihlová, obytná: 182 m2, zastavěná: 97 m2, pozemek: 1513 m2, stav: Samostatně stojící, stav: Dobrý, lokalita: Okraj obce, Garáž

Cena očekávaná klientem
Info v RK

Prodáno za
Info v RK

+ 5 fotky Zobrazit více

Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout prodej rodinného domu v obci Praskolesy, okres Beroun. Jedná se o samostatně stojící dům s užitnou plochou 182 m2, aktuální dispozice je 5+1 s garáží. Dům je celý podsklepený a má zastavěnou plochu 97 m2, udržovaná zahrada o velikosti 697 m2 nabízí soukromí a výhled do otevřeného prostoru. K domu náleží ještě jeden pozemek o velikosti 719 m2, který je využívaný jako zahrada.

Dům má dvě obytná podlaží a suterén. V přízemí domu se nachází prostorná vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, toaleta, koupelna s vanou. V prvním patře domu (tzn. v podkroví) se nachází 3 samostatné pokoje s výhledem na zahradu, toaleta, koupelna a malá pracovna.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě: elektřina 220/380V, vodovod, kanalizace, plyn. Na pozemku je vlastní studna, která se však momentálně nepoužívá.

Obec Praskolesy je vzdálena 3,5 km od obce Hořovice, kde je kompletní občanská vybavenost: škola, školka, pošta, lékař, obchody, restaurace, hřiště, autobusové zastávky - do obce zajíždí PID. Výborná dostupnost do Berouna a do Prahy (blízkost nájezdu na dálnici D5 - 3 min autem na na nájezd, 30 min do centra Prahy)

Možnost financovat koupi domu hypotékou, rádi Vám ji rychle a zdarma pomůžeme vyřídit. Pro bližší informace a prohlídky kontaktujte makléřku.