KDO JSME?

Jsme mladá a dynamická realitní kancelář s působností zejména v Praze, Středočeském kraji a Ústeckém kraji a na trhu s nemovitostmi se pohybujeme již od roku 1999. Jsme rodinná firma, takže spíše než množství a objem nemovitostí je pro nás důležitá kvalita poskytovaných služeb a osobní přístup ke každému klientovi.

Především jsme si ale vědomí toho, že v obchodu s nemovitostmi prakticky neexistují dvě totožné transakce. Každá nemovitost je jedinečná a každý klient má své specifické potřeby. Proto je nezbytné každou jednotlivou zakázku posuzovat individuálně a s citem, ale přitom také s potřebným nadhledem a profesionalitou. Pokud hledáte realitní kancelář, která bude Vaší oporou a rádcem při jednom z nejdůležitějších životních kroků, jakým prodej nebo koupě nemovitosti bezesporu je, už nemusíte hledat dále.

Zkuste to s námi a my Vám garantujeme, že vždy uděláme maximum pro realizaci Vaší transakce za nejvyšší možnou cenu. Zároveň Vás v klidu a bez stresu provedeme celým procesem prodeje nebo pronájmu Vaší nemovitosti. Uvidíte sami, že profesionální realitní makléř nemusí být jen nudný a škrobený suchar, ale naopak pozitivní člověk s potřebnou dávkou energie a empatie a také zábavný a vtipný průvodce světem realit.