Pokud by se chovali všichni makléři jako pani Pšeničková, určitě by se zlepšil pohled veřejnosti na RK. Paní Jana Pšeničková je navíc velice sympatická, což je i takový malý bonus pro zákazníky.

Petr W.
 

S paní Pšeničkovou jsem byla velmi spokojená. Vždy vstřícná a připravena kdykoliv pomoci. Oceňuji i nadstandardní přístup. Určitě bych doporučila dále. Děkuji.

Vlasta Lojková
 

Pani Psenickova byla vyborna...

bez uvedení jména/příjmení
 

Paní Pšeničková měla obrovskou trpělivost a její profesionalita a ochota byla neuvěřitelná. Perfektní práce. Díky.

Richard Laně, Olomouc
 

Všechno naprosto v pořádku:)

bez uvedení jména/příjmení
 

Dobrý den, se službami a s prací vaší makléřky Jany Pšeničkové jsme byli maximálně spokojeni. Jak při koupi nemovitosti, tak při prodeji naší staré nemovitosti se nám paní makléřka maximálně věnovala, snažila se nám vyjít vstříc, řekli bychom že až nad rámec svých možností. Se vším ochotně poradila a pomohla, ohledně formalit při koupi nemovitosti nám je nápomocna doteď. Perfektní spolupráce! Dále bychom chtěli vyzdvihnout i spolupráci s panem Ladislavem Novákem, který byl přítomen u předání jak kupované, tak prodávané nemovitosti a se vším nám radil a pomáhal oba obchody dovést do úspěšného konce. Rádi bychom touto cestou ocenili i spolupráci s hypoteční poradkyní z vaší RK, která nám pomáhala s žádostí o hypotéku a s ostatními formalitami ohledně banky a pojišťovny. Ačkoli by ani nemusela, pomáhá nám vše dořešit ještě teď. S týmem vaší RK jsme maximálně spokojeni a můžeme tuto RK všem co chtějí koupit či prodat nemovitost vřele doporučit. Perfektní spolupráce!

Monika Doubková a Milan Šimůnek

 

Absolutně skvělá komunikace a perfektní spolupráce s paní Janou Pšeničkovou a to při prodeji naší nemovitosti,tak při koupi nové nemovitosti. Jsme maximálně spokojeni jak s paní makléřkou, tak i s ostatními spolupracovníky. Z vlastní zkušenosti můžeme tuto RK jen doporučit.

Monika Doubková a Milan Šimůnek
 

Byla jsem moc spokojená. Doporučila bych ji určitě i ostatním.

bez uvedení jména/příjmení
 

Mám velmi dobré zkušenosti s Vaší RK. Paní Pšeničková je velmi milá a ochotná realitní makléřka, určitě ji doporučím dále.

bez uvedení jména/příjmení