Prodej chaty 50 m2, pozemek 968 m2, Okrouhlo - Zahořany

Zahořany, Okrouhlo, Praha západ

Chata, konstrukce: Dřevostavba, obytná: 50 m2, zastavěná: 52 m2, pozemek: 968 m2, stav: Samostatně stojící, stav: Velmi dobrý, lokalita: Polosamota, místnosti: 3

Cena očekávaná klientem
Info v RK

Prodáno za
Info v RK

+ 5 fotky Zobrazit více

Oáza klidu v letních měsících, lesy, krásná příroda, sportovní vyžití, výlety, grilování. Okrouhlo - Zahořany, kde se chata nachází leží ve Středočeském kraji, okres Praha - západ, 10 km jižně od Prahy a je součástí Přírodního parku Středních Čech. Okolní krajina si zde udržuje svoji přírodní a estetickou hodnotu, proto je tato oblast vhodná pro pěší turistiku a cykloturistiku.
Chata o velikosti 2+1 je postavena na vlastním pozemku o velikosti 968 m2 se zastavěnou plochou 52 m2 a dostanete se k ní po nezpevněné komunikaci. Chata je napojena na elektřinu, voda je řešena vlastní studnou a na pozemku se nachází i velká nádrž na dešťovou vodu. Vytápění v chatě je vyřešeno krbovými kamny. Na pozemku pohodlně zaparkují až tři vozy. Chata je postavena na zděném základu a je z části podsklepená. Obvodové dřevěné zdi jsou zatepleny polystyrenovou izolací (10cm), která je zakončena novou fasádou.
Vzhledem k dispozici 2+1 je obytný prostor chaty ideální i pro rodinu s dětmi. V kuchyni naleznete novou kuchyňskou linkou, kde nechybí ani myčka na nádobí, což ocení především ženy. Na společenské hry budete mít k dispozici ještě verandu, dále je také možnost vybudovat dodatečně spaní na půdě, která je přístupná z ložnice. Interiér chaty je velmi světlý a vkusně zařízený. Chata prošla celkovou rekonstrukcí, tudíž celkový stav nemovitosti je velmi dobrý, pečlivě udržovaný a čistý, což ji umožňuje ihned bez dalších investic užívat.
Téměř každý chce mít pro sebe v dnešní době alespoň kousek přírody, a navíc koupě této chaty bude i velmi dobrou investicí do budoucna. Pokud si dovedete představit trávit léto na místě spojeném s přírodou a s nádherným výhledem do okolí, ozvěte se mi a potkáme se na osobní prohlídce.
V případě více zájemců o koupi bude nemovitost prodána nejlepší nabídce dle preferencí majitele.